Over ietsmetbubbels.nl

Wie, wat en waarom?

Geïnspireerd door deze mooie drank zijn wij gemotiveerd en enthousiast op zoek naar de leukste, mooiste Champagnes. Wij zijn vooral op zoek naar het gevoel dat een Champagne mee kan geven. Het gevoel dat de boer bij zijn eigen Champagne heeft. Wat de drijvende kracht van de boer is. Hoe zorgt hij voor de schuimende laag, de strakke bubbel, de heldere kleur en de geur naar meer? Voor wie ooit eens in de Champagne is geweest, kan het met ons eens zijn. De boeren weten in de Champagne hoe ze het gevoel mee kunnen geven. Het rijden door de prachtige wijnranken geeft al een heerlijk gevoel. Daarnaast het drinken van de Champagne nog meer.

1500+

champagnes geproefd

En heel veel kilometers gereden..

2585+

flessen bubbels ingekocht

En dit wordt elk jaar meer

Een liefde voor champagne..

Het Champagne gebied beschikt over duizenden Champagneboeren. Toch hebben wij een selectie van een paar champagnes. Wij zorgen dat Ietsmetbubbels.nl een vertaling wordt van onze zoektocht door de Champagne. 

Elke keer komen wij nieuwe Champagnes en ervaringen tegen. Elk Champagnejaar blijft anders. Wij importeren uitsluitend de beste Champagnes binnen onze zoektocht. 

De Champagne die het rustieke heerlijke feestelijke en Franse gevoel kan overbrengen. Ons assortiment is daarom klein. Alles komt hartelijk en persoonlijk van de kleinere Franse boeren. Geen grote bedrijven, zoals Moet & Chandon. 

Zo kunnen we en het gevoel mee geven en een lage prijs hanteren.

Wauw! Een feestje bij het openen van een heerlijke Blanc de Blancs. Vers meegenomen uit Vertus. Onze avond kan beginnen.

Bubbles De Vere

Geen droge muil voor mij, maar een goede champagne kan mijn avond weer helemaal nieuw leven inblazen.

Monica Smith
Vorige
Volgende
Charlie Widmore
Chief Operating Officer
Camille Alforque
MARKETING DIRECTOR
Lara Robbins
CO-FOUNDER
Kathrine Gray
CUSTOMER SUPPORT